We hebben een match!

Categorie: VPM-7 t/m -14

De serie VPM-7 t/m -14 heeft met vier modellen een breed aanbod aan palletiseermogelijkheden tot zeer hoge capaciteit. Bepaal zelf de randvoorwaarden van uw installatie en selecteer de machine die matcht met uw wensen.

Palletiseeroplossing op maat

De capaciteit van de machines varieert van 12 zakken (VPM-7) tot 40 zakken (VPM-14) per minuut. Is extra capaciteit vereist, kies dan voor de optie High Speed en palletiseer tot wel 70 zakken per minuut. Ieder model is uit te breiden met een automatische invoer van lege pallets en/of een automatische afvoer van volle pallets. Daarnaast kan gekozen worden voor een arm- of draaiwikkelaar. Worden zakken, dozen en kratten met één machine gepalletiseerd, rust de machine dan uit met een speciaal daarvoor ontwikkelde combi-manipulator.

Nauwkeurige positionering

Via transportbanden die automatisch bufferen wordt het stukgoed omhoog getransporteerd naar de grijpmanipulator. De centreerkleppen in de manipulator zorgen voor een nauwkeurige positionering van de zak op de pallet en voorkomen valhoogte bij het plaatsen van dozen en kratten. Iedere laag wordt op de formatiedeuren geformeerd en in zijn geheel op de pallet geplaatst. Vervolgens wordt de pallet omhoog gebracht en tegen de formatiedeuren aangedrukt (instelbare druk) om een vlakke laag te creëren. De pallet wordt gestapeld in een vierzijdig omsloten stapelkooi. Daardoor ontstaat een uiterst stabiele palletbelading en nauwkeurig stapelresultaat, óók bij zeer hoge snelheden.

Capaciteit

12 – 40 zakken / minuut

Zakmaten

270 x 350 – 460 x 770 mm of 530 x 880 mm

Stapelpatronen

Vrij instelbaar

Bediening

Gebruiksvriendelijke touchscreen interface

Energieverbruik

Zuinig

Bovenstaande specificaties zijn indicatief, neem contact op voor specifieke oplossingen

Capaciteit
Compact
Flexibiliteit
Nauwkeurigheid

Ik wil meer informatie

* Verplichte velden