We hebben een match!

Palletiseermachine VPM-4 -5 (ECO)

De VPM-4 en -5(ECO) vormen een serie compacte palletizers, gebaseerd op de hoogwaardige techniek van de topmodellen. Mede dankzij de overlappende stapelmethode ontstaat een uiterst stabiele palletbelading. Kenmerkend voor de machines is het lange onderhoudsinterval en lage energieverbruik door de doordachte constructie en moderne aandrijving.

Het benodigde vloeroppervlak van de machines is zeer beperkt doordat de zakken op vloerniveau worden aangevoerd. De verticale lift, die de zakken naar de grijpmanipulator transporteert is volledig geïntegreerd. De grijpmanipulator positioneert de zakken nauwkeurig op de pallet. Doordat de pallet op de vloer staat kan deze ook met een hand-palletwagen afgevoerd worden. De gehele installatie is snel en gemakkelijk te verplaatsen. Via het gebruiksvriendelijke touchscreen kan de slimme software eenvoudig bediend worden. Dankzij de Remote Control Service kunnen wij op afstand ondersteuning bieden om een maximale uptime te garanderen.

VPM-4 Compact en ruimte-efficiënt
De VPM-4 is een zeer ruimte-efficiënte machine. In relatief kleine ruimtes waar vaak met de hand gestapeld wordt, kan de VPM-4 uitstekend toegepast worden.

VPM-5 Compact & klantspecifiek
Een compacte en standaard rijk uitgeruste palletiseermachine. Met een breed scala aan opties kan een oplossing samengesteld worden die past bij iedere klantspecifieke toepassing.

VPM-5 ECO Snel & eenvoudig arbeid vervangen
De VPM-5 ECO is een volledig gestandaardiseerd ontwerp en kent geen opties. Hierdoor is de investering beperkt en de terugverdientijd relatief kort. De machine wordt uitsluitend geproduceerd in India.

Capaciteit

Max. 10 zakken / minuut

Zakmaten

Meerdere maten en gewichten mogelijk.

Stapelpatronen

Vrij instelbaar

Bediening

Gebruiksvriendelijke touchscreen interface

Energieverbruik

Zuinig

Bovenstaande specificaties zijn indicatief, neem contact op voor specifieke oplossingen

Capaciteit
Compact
Flexibiliteit
Nauwkeurigheid

Ik wil meer informatie

* Verplichte velden