We hebben een match!

Categorie: VPM-VHV

De VPM-VHV brengt het volautomatisch palletiseren van dozen naar een ongekend hoog niveau. Dankzij de innovatieve techniek stapelt de machine tot 120 dozen per minuut met uiterste nauwkeurigheid. Door de machine uit te breiden met accumulatiebanen kunnen meerdere inpaklijnen aangesloten en order gestuurd gepalletiseerd worden.

Alle processen in de flow
De dozen worden in de aanvoer gepositioneerd volgens het ingestelde stapelpatroon via een keerstation en een verdeelbaan. Iedere complete laag wordt op de formatiedeuren geschoven die de dozen vervolgens op de pallet plaatst. De dozen worden tijdens het plaatsen aan vier zijden omsloten door een elektrische kraag, dat garandeert een zeer strakke palletbelading. Alle facetten in het proces vinden in de flow plaats. De machine heeft zelfs een buffer van 1,5 laag, om te waarborgen dat de aanvoer ook tijdens het uitvoeren van een gestapelde pallet door kan gaan.

Gebruiksvriendelijk
De VPM-VHV is standaard voorzien van een elektrische palletlift en kan op verzoek volledig elektrisch worden uitgevoerd. Door zijn doordachte constructie en moderne aandrijving is het onderhoudsinterval lang en het energieverbruik relatief laag. De slimme software wordt eenvoudig bediend via het gebruiksvriendelijke touchscreen. Dankzij de Remote Control Service kunnen wij op afstand ondersteuning bieden.

Capaciteit

80 – 120 dozen/kratten per minuut

Doos/kratmaten

100 x 100 x 50 – 600 x 400 x 250 mm

Stapelpatronen

Vrij instelbaar

Bediening

Gebruiksvriendelijke touchscreen interface

Energieverbruik

Relatief laag

Bovenstaande specificaties zijn indicatief, neem contact op voor specifieke oplossingen

Capaciteit
Compact
Flexibiliteit
Nauwkeurigheid

Ik wil meer informatie

* Verplichte velden