Vacature

Service Engineer m/v


Functieomschrijving

Prachtige machines, door ons ontworpen en gemaakt. Jij zorgt voor plaatsing en ingebruikname van deze machines op locaties wereldwijd. Je ontvangt daarbij instructies en/of tekeningen van onze engineeringsafdeling. Verder draag je zorg voor het preventieve onderhoud aan de door ons geleverde machines om een storingsvrije werking van de machines te waarborgen. Je geeft je bevindingen en verrichtingen weer in een servicerapport. Doet zich een storing voor, dan is dat een uitdaging voor jou. Jij realiseert vlot en zelfstandig een goede oplossing, zodat de productie weer hervat kan worden.

Functieprofiel

Wij stellen ons voor dat je de opleiding MBO Werktuigbouw, Electro of Mechatronica hebt gedaan. Je bent communicatief vaardig, waarbij kennis van de Nederlandse en Engelse of Spaanse taal in woord en geschrift aanwezig is. Je kunt zelfstandig werken, bent accuraat en representatief. Verder beschik je over het rijbewijs B. Bekendheid met machinebesturingen is een welkome aanvulling. Wij werken met Beckhoff (IPC/PLC) en Exor (HMI). Oudere systemen hebben Hitachi PLC’s en Proface/Beijer HMI. Je bent gemotiveerd en bereid om wanneer nodig ook buiten de gewone werkuren je inzet te tonen.

Wat bieden wij?

Een salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheid
Een prettig en afwisselend werkklimaat
Voldoende doorgroeimogelijkheden
Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers tot het volgen van cursussen

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL), maar in overleg is elders in de wereld mogelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu! ›


Leave a Reply