Vacature - Mechanical engineer

Mechanical engineer

Verbruggen Emmeloord B.V, onderdeel van Verbruggen Group, is een innovatieve machinebouwer die internationaal haar klanten ontzorgt op het gebied van logistiek. Ons specialisme ligt op het gebied van stapelen van zakken, dozen en kratten. Dit alles wordt benaderd vanuit het ‘configure to order’ (CTO) principe met daarnaast een aantal ‘engineer to order’ (ETO) projecten. De productie en levering van de benodigde (staal)componenten wordt verzorgd door een professionele supply chain.

Onze afdeling ‘Products’ zoekt een

Mechanical engineer
Functieomschrijving

In deze rol bedien je, met je collega’s binnen de afdeling Products, onze afdelingen Sales en Operations met slimme modules. Met deze modules kan de afdeling Sales haar klanten specifiek bedienen, welke vervolgens door de afdeling Operations zo efficiënt mogelijk worden geproduceerd en geleverd. Hierbij verlies je tenslotte de strategie van jouw afdeling, product leadership, niet uit het oog.

Met je kennis en enthousiasme werk je dagelijks aan de mooiste en beste palletizers. Vanuit opgestelde specificaties ga je planmatig aan de slag om te komen tot slimme modules, waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s. Met je analytisch denkvermogen ben je in staat om in een vroeg stadium in concepten te denken en vervolgens door te pakken met het beste concept. De te engineeren modules hebben wisselende doorlooptijden, variërend van 1 tot zo’n 8 weken doorlooptijd.

Jouw profiel:

Je bent een echte techneut, waarbij je interesses verder gaan dan alleen jouw vakgebied. Je haalt energie uit de samenwerking met je collega engineers op de vakgebieden software en hardware. Verder werk je planmatig en kun je omgaan met deadlines.

  • MBO-4 of HBO-diploma werktuigbouwkunde of voertuigtechniek
  • Je hebt aantoonbaar werkervaring in een CTO-omgeving
  • Je bent verantwoordelijk, gestructureerd, analytisch en communicatief sterk
  • Je hebt een proactieve houding
  • Ervaring met Solid Works is een pre

Verbruggen biedt

  • Een salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheid
  • Een prettig en afwisselend werkklimaat binnen een collegiaal en ambitieus team
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers tot een leven lang leren

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL). Voor vragen over deze vacature kan contact op worden genomen met Siemen Fuite of Saskia Bakker. Solliciteer via de oranje actieknop hieronder of mail je CV met korte motivatie naar jobs@verbruggen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu! ›

Share on Social Media