Vacature

Mechanical Engineer Senior m/v


Functieomschrijving

Je ontwikkelt modulair onze palletiseermachines, pallettransportbanen, palletwikkelmachines, transportbanden en liftsystemen in samenwerking met het research en development team. Je maakt uitgewerkte tekeningen van de productielijnen, machines of delen van machines in Solid Works. Je beoordeelt en selecteert inkoopdelen en maakt de productietekeningen. Je zorgt voor de juiste input voor de afdelingen verkoop, inkoop, assemblage en service. Andere interessante aspecten van je werk zijn het ontwerpen van klantspecifieke onderdelen bij onze standaardmachines en het technisch inhoudelijk begeleiden van projecten.

Functieprofiel

Je bent een perfectionist en gaat voor het allerbeste resultaat bij de afwerking van projecten. Je bent praktisch ingesteld en doorziet wat je tekent. Je hebt een werktuigbouwkundige opleiding gedaan en een HBO denk- en werkniveau. Je hebt ervaring met Solid Works.

Wat bieden wij?

Een salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheid
Een prettig en afwisselend werkklimaat
Voldoende doorgroeimogelijkheden
Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers tot het volgen van cursussen

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL), maar in overleg is elders in de wereld mogelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu! ›


Leave a Reply