Vacature

Manufacturing engineer


Verbruggen Emmeloord B.V, onderdeel van Verbruggen Group, is een innovatieve machinebouwer die internationaal haar klanten ontzorgt op het gebied van logistiek. Ons specialisme ligt op het gebied van stapelen van zakken, dozen en kratten. Dit alles wordt benaderd vanuit het ‘configure to order’ (CTO) principe met daarnaast een aantal ‘engineer to order’ (ETO) projecten. De productie en levering van de benodigde (staal)componenten wordt verzorgd door een professionele supply chain.

Onze afdeling Operations zoekt een

Manufacturing engineer
Functieomschrijving

In deze rol bereid je doelgerichte informatie voor, waarmee je jouw collega’s faciliteert tijdens de realisatiefase (assembly, factory acceptance test (FAT) en Installatie).

Functieomschrijving

Met je kennis en ervaring adviseer je onze engineers op het gebied van maakbaarheid. Zodra afdeling ‘Products’ haar tekeningen heeft vrijgegeven, ga je aan de slag met het maken van een doelgerichte montagehandleiding, interne check-listen en geef je een advies over het eventueel aanschaffen van gereedschap of speciale tooling. Tenslotte begeleid je de afdeling ‘assembly’ tijdens de prototype fase, met als doel om afdeling ‘Products’ feedback te geven om de maakbaarheid te verbeteren en je montagehandleidingen en opgestelde check-listen te verbeteren. Revisies maken ook deel uit van dit proces. Het betreft een nieuwe rol binnen onze organisatie; je krijgt de ruimte om naar eigen inzichten deze functie verder vorm te geven.

Jouw profiel:

Bij voorkeur ben je een echte techneut met enige ervaring met assemblage activiteiten in de machinebouw. Je kunt door ‘de bril’ van een assemblagemedewerker naar een tekening kijken en vervolgens bepalen wat de juiste montagevolgorde is, wat kritische punten zijn en hoe je de realisatiefase verder kunt faciliteren.

  • MBO-denk en werkniveau
  • Je bent verantwoordelijk, gestructureerd, accuraat en communicatief sterk
  • Je hebt een proactieve houding
  • Je hebt ervaring met de Microsoft office en bij voorkeur met Solid Works Composer

Verbruggen biedt

  • Een salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheid
  • Een prettig en afwisselend werkklimaat binnen een collegiaal en ambitieus team
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers tot een leven lang leren

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL) en betreft een nieuwe functie om de afdeling operations verder te professionaliseren. Voor vragen over deze vacature kan contact op worden genomen met Siemen Fuite of Saskia Bakker. Solliciteer via de oranje actieknop hieronder of mail je CV met korte motivatie naar jobs@verbruggen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu! ›

Share on Social Media