Vacature

Manager Finance & Control


Verbruggen Emmeloord B.V, onderdeel van Verbruggen Group, is een innovatieve machinebouwer die internationaal haar klanten ontzorgt op het gebied van logistiek. Ons specialisme ligt op het gebied van stapelen van zakken, dozen en kratten. Dit alles wordt benaderd vanuit het ‘configure to order’ (CTO) principe met daarnaast een aantal ‘engineer to order’ (ETO) projecten.

Onze afdeling Finance zoekt een

Manager Finance & Control

Functieomschrijving

Je zorgt voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van het financiële team bestaande uit vier personen. Je bent de adviseur van de Directie / Aandeelhouders op financieel vlak. Je vertaalt de visie en strategie naar financiële scenario’s. Je bent expert op gebied van Business Controlling, het opstellen van de jaarrekening, de financiële verslaglegging en de consolidatie van de cijfers. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van betrouwbare en efficiënte financiële managementinformatie. Deze informatie voorzie je van onderbouwde adviezen, gemotiveerd vanuit de doelen, ambities van de organisatie. Je werkt nauw samen met het management team en staat tevens in direct contact met de aandeelhouders. Je kunt makkelijk schakelen binnen verschillende niveaus en je draagt zorg voor de ontwikkeling van en afstemming met (geautomatiseerde) informatiesystemen voor financieel-economische aangelegenheden.

Verbruggen zoekt

Een krachtig manager en businesspartner die graag eigenaarschap pakt. Beschikt over het vermogen om alle bedrijfsprocessen scherp te overzien én waar nodig de ‘vinger op de zere plek te leggen’. Jouw profiel:

  • Een afgeronde financiële of bedrijfseconomische opleiding op minimaal HBO niveau
  • Relevante Controllers- en Financieel Management ervaring
  • Je brengt de inhoudelijke bagage mee en hebt de leidinggevende kwaliteiten om het team en de processen naar steeds meer professionaliteit te laten ontwikkelen.
  • Ervaring met Navision is een pré
  • Ervaring binnen een internationaal opererend technisch bedrijf is een pré
  • Beheersing Engelse taal in woord en geschrift.

Verbruggen biedt

Een kartrekkersrol waarbij je samen met de Directie grote verbeterimpact hebt. Volop ruimte om je financiële expertise in de organisatie te delen. Een snelgroeiende innovatieve internationale omgeving die nog volop groeikansen ziet en daarmee leuke uitdagingen biedt.

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL). Voor vragen over deze vacature kan contact op worden genomen met Erik Bruggink of Saskia Bakker (0527-620232). Solliciteer via de oranje actieknop hieronder of mail je CV met korte motivatie naar jobs@verbruggen.nl.

Vrijblijvende acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu! ›