Vacature

Manager Assembly & FAT


Verbruggen Emmeloord B.V, onderdeel van Verbruggen Group, is een innovatieve machinebouwer die internationaal haar klanten ontzorgt op het gebied van logistiek. Ons specialisme ligt op het gebied van stapelen van zakken, dozen en kratten. Dit alles wordt benaderd vanuit het ‘configure to order’ (CTO) principe met daarnaast een aantal ‘engineer to order’ (ETO) projecten. De productie en levering van de benodigde (staal)componenten wordt verzorgd door een professionele supply chain.

Onze afdeling Assembly & FAT zoekt een enthousiaste

Manager Assembly & FAT

die zijn/haar collega’s support bij het verder professionaliseren. Momenteel maakt deze afdeling een transformatie door van een projectenproductie naar een cel productie, waarin volgens het Quick response manufacturing principe (QRM) gewerkt wordt. Jij als krachtig en dienend leider en zacht manager bent degene die deze medewerkers ondersteunt in deze transformatie en de afdeling laat excelleren. Je weet van doorpakken, maar begrijpt ook het belang van het geven van oprechte aandacht. Je werkt nauw samen met je interne leveranciers en klanten waarbij je het continue verbeteren niet uit het oog verliest.

Functieomschrijving
De afdeling Assembly is verantwoordelijk voor het tijdig en efficiënt assembleren en testen van modules die vervolgens tot een volledig installatie opgebouwd worden op de afdeling FAT (factory acceptance test). Deze afdeling voert een uitgebreide functionele test uit, waarna de installatie wordt verstuurd. Productontwikkelingen en groeiambities zorgen voor een dynamische en veranderende omgeving. De manager Assembly neemt zijn afdeling mee in dit veranderproces, waarbij je continue streeft naar operational excellence.

De afdelingen Assembly & FAT bestaat uit een team van circa 15 vaste medewerkers en 5 Commisioning engineers Installation & SAT die wisselend beschikbaar zijn. Daarnaast bieden we doorlopend plek aan 2 stagiairs. De manager Assembly is verantwoordelijk voor het laten excelleren van haar afdelingen en medewerkers, waarbij je stuurt op een aantal KPI’s als doorlooptijd, uren en kwaliteit. In samenwerking met onze manufacturing engineer werk je aan het maximaal faciliteren van je medewerkers. Je weet optimalisaties te vertalen naar praktische plannen en oplossingen en die vervolgens op te volgen en te implementeren.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding MBO niveau 4 of HBO opleiding
  • Minimaal 3/5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol en omgeving
  • People manager die mensen vertrouwen geeft
  • Proactieve houding
  • Ervaring met operational excellence
  • Je bent communicatief sterk, dynamisch, energiek en ambitieus

Verbruggen biedt

  • Een salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheid
  • Een prettig en afwisselend werkklimaat binnen een collegiaal en ambitieus team
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers tot een leven lang leren

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL). Voor vragen over deze vacature kan contact op worden genomen met Siemen Fuite of Saskia Bakker (0527-620232). Solliciteer via de oranje actieknop hieronder of mail je CV met korte motivatie naar jobs@verbruggen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu! ›