Vacature - International Field service engineer

International Field service engineer


Verbruggen Emmeloord B.V, onderdeel van Verbruggen Group, zijn een innovatieve machinebouwer die internationaal haar klanten ontzorgt op het gebied van logistiek. Ons specialisme ligt op het gebied van stapelen van zakken, dozen en kratten.

Onze afdeling After Sales zoekt een enthousiaste

International Field Service Engineer

die een internationale technische uitdaging niet uit de weg gaat.

Functieomschrijving

Prachtige machines, door ons ontworpen en gemaakt. Jij zorgt dat dit ook zo blijft. Je werk bestaat uit twee hoofdtaken, onderhoud en storing. Je draagt zorgt voor het preventieve onderhoud aan de door ons geleverde machines om een storingsvrije werking van de machines te waarborgen. Je geeft je bevindingen en verrichtingen weer in een servicerapport. Doet zich een storing voor, dan zijn dat een uitdaging voor jou. Jij stopt niet met zoeken voordat je de juiste oplossing hebt gevonden, zodat de productie weer hervat kan worden. Je vertrekdatum en bestemming zijn niet altijd vooraf gepland.

Functie-eisen

Wij stellen ons voor dat je minimaal de opleiding MBO niveau 4 Werktuigbouw, Electro of Mechatronica hebt gedaan. Je bent commercieel ingesteld en communicatief vaardig, waarbij ke‘tot 80%nnis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift aanwezig is. Je kunt zelfstandig werken, bent analytisch, accuraat, representatief en bovenal innovatief. Je hebt affiniteit met mechanische, elektrische, pneumatische en hydraulische systemen. Verder beschik je over het rijbewijs B. Bekendheid met machinebesturingen zijn een welkome aanvulling. Wij werken met Beckhoff (IPC/PLC), Exor (HMI) en frequentieregelaars. Je bent gemotiveerd en bereid tot 80% van je tijd Nationaal, Europees en Internationaal te reizen. Je bent eraan gewend ad-hoc te vertrekken en flexibel te zijn in je uren.

Verbruggen biedt

  • Een goed salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheid
  • Een prettig en afwisselend werkklimaat binnen een collegiaal en ambitieus team
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers tot een leven lang leren

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL). Voor vragen over deze vacature kan contact op worden genomen met Gert Dokter of Saskia Bakker (0527-620232). Solliciteer via de oranje actieknop hieronder of mail je CV met korte motivatie naar jobs@verbruggen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu! ›

 

Share on Social Media