Vacature - Coördinator Installation & SAT

Coördinator Installation & SAT


Verbruggen Emmeloord B.V, onderdeel van Verbruggen Group, is een innovatieve machinebouwer die internationaal haar klanten ontzorgt op het gebied van logistiek. Ons specialisme ligt op het gebied van stapelen van zakken, dozen en kratten. Dit alles wordt benaderd vanuit het ‘configure to order’ (CTO) principe met daarnaast een aantal ‘engineer to order’ (ETO) projecten. De productie en levering van de benodigde (staal)componenten wordt verzorgd door een professionele supply chain.

Onze afdeling Installation & SAT zoekt een

Coördinator Installation & SAT
In deze rol werk je met je collega coördinator samen om de klantreis tijdens het operationele proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Zodra de afdeling sales haar order overdraagt aan de afdeling operations draag je zorg voor het contact met de klant, totdat de oplevering van onze installatie heeft plaatsgevonden. Tenslotte draag je de installatie over aan de afdeling Aftersales.

Functieomschrijving

Na ontvangst van de order informeer je de klant doorlopend over de status waarin zijn order zich bevindt, coördineer je het transport en de installatie met de klant. Verder ontzorg en begeleid je de Installation & SAT commisioning engineers tijdens het ‘Installation & SAT’ proces. Tenslotte evalueer je het gehele proces met de klant en je engineer(s) en weet je je uitgedaagd om verbeterpunten te vertalen naar verbeteringen binnen je eigen proces of van het product van je interne leveranciers. Je streeft hierbij naar het continue verbeteren en is ‘goed’ niet goed genoeg.

In je rol neem je je verantwoordelijkheid, vind je het leuk om als spil in het web met meerdere zaken tegelijk bezig te zijn en weet je het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Je bewaakt de voorwaarden waaronder een order is verkocht. Daarbij werk je proactief, nauwgezet, ben je alert en oplossingsgericht en tevens niet allergisch voor de nodige administratieve handelingen.

Functie-eisen

  • MBO-denk en werkniveau;
  • Goede beheersing van de Engelse- en bij voorkeur aangevuld met Franse en Spaanse taal in woord en geschrift
  • Je bent stressbestendig, accuraat en communicatief sterk
  • Je hebt een proactieve houding
  • Je hebt ervaring met de Microsoft office producten

Verbruggen biedt

  • Een salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheid
  • Een prettig en afwisselend werkklimaat binnen een collegiaal en ambitieus team
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers tot een leven lang leren

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL). Voor vragen over deze vacature kan contact op worden genomen met Siemen Fuite of Saskia Bakker (0527-620232). Solliciteer via de oranje actieknop hieronder of mail je CV met korte motivatie naar jobs@verbruggen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu! ›

Share on Social Media