Support: 24/6
+31 527 62 02 32

Vacature

Techniek embedded

Technician m/v


Ben jij een Mechatronisch Monteur / Technician met een uitgesproken interesse in machinebouw? Heb je enkele jaren werkervaring en de wens om je te blijven ontwikkelen op je vakgebied bij een bedrijf wat wereldwijd actief is en continu op zoek is naar verbeteringen? Dan komen wij graag in contact!

Functieomschrijving
Als Technician ben je werkzaam op de afdeling Montage, waar je binnen een multidisciplinair team zelfstandig montagewerkzaamheden uitvoert in de breedste zin van het woord. Je bent verantwoordelijk voor de mechatronische montage van verschillende modules die uiteindelijk worden samengebouwd tot palletiseermachines of een complete opstelling. Je leert om de machines op te stellen, op te bouwen en uit te lijnen, waarna je zelf eventuele storingen opspoort en verhelpt. Onze machines zijn voorzien van geavanceerde PLC  besturingen. Je vindt het een leuke uitdaging en afwisseling om incidenteel ingezet te worden bij het plaatsen en inbedrijfstellen van machines bij onze klanten.

Jouw afdeling
Je komt te werken op de afdeling Montage, waar onze machines worden opgebouwd, alvorens ze verscheept worden naar de klant. Binnen het bedrijf zijn mechanische, mechatronische, elektro en software medewerkers gezamenlijk verantwoordelijk voor de bouw van onze machines.

Samengevat zien jouw werkzaamheden er als volgt uit:

  • Assemblage van diverse modules;
  • Werken vanaf tekening;
  • Testen van jouw geassembleerde producten;

Kwaliteitscontrole uitvoeren op jouw producten.

Verbruggen vraagt
Als Technician werk je nauw samen met je collega’s en heb je incidenteel contact met de klant. Je bent een echte teamplayer met een hands on mentaliteit, die beschikt over goede contactuele vaardigheden en een goed praktisch inzicht om problemen op te lossen. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde opleiding BBL/BOL niveau 3/4, bij voorkeur richting Mechatronica;
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring als Mechatronisch Monteur binnen de machinebouw;
  • De bereidheid om, in goed overleg internationaal te reizen. Dit betreft reizen van 2 tot normaliter maximaal 4 weken aaneengesloten.
  • Proactive houding

Verbruggen biedt
Een salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheid
Een prettig en afwisselend werkklimaat
Voldoende doorgroeimogelijkheden
Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers tot het volgen van cursussen

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL), maar in overleg is elders in de wereld ook mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.