Teamoverzicht

Ons team
Erik Bruggink
Chief Executive Officer

Strategische doorpakker met een voorkeur voor vernieuwing en structuur. Inspireert om steeds weer te blijven verbeteren en zo de optimale samenwerking tussen u; leverancier of klant en het Verbruggen team te bereiken.

Wouter Verbruggen
Vice President

Onder mijn leiding vinden onze (t)oplossingen hun weg op de Noord-Amerikaanse markt. Daarbij staat bedrijfszekerheid voorop, dat is voor onze klanten het belangrijkste.

Maarten Verbruggen
Director Business Development

Om de marktvraag optimaal te beantwoorden, volg ik de ontwikkeling ervan op de voet en creëer ik kansen voor bestaande en nieuwe markten.

Alex Verbruggen
Business Development Director

Met de lessen uit het verleden
Stilstaan bij het heden
Dankbaar voor waar we nu staan
In vertrouwen op God voorwaarts gaan.

Gert Dokter
Sales Manager
Freerk Jan de Haan
Account Manager

Vanuit mijn agrarische achtergrond vertaal ik onze machines naar een perfecte toepassing voor de verwerking van producten van allerlei agrarische gebruikers.

Ton van 't Hof
Account Manager

Om iedere klant de beste oplossing aan te reiken en een goed eindproduct neer te zetten, streef ik naar een persoonlijke, prettige samenwerking met mijn klant.

Amar Choudhary
Account Manager

Mijn missie is om de Indiase markt onze palletiseer oplossingen te bieden met onderscheidende klantenservice, hoogwaardige kwaliteit en tegen een eerlijk prijs. Dat zijn tegelijk drie belangrijke kernwaarden van ons bedrijf.

Alexander Khoroshkov
Account Manager

Als het hoofd van de Commonwealth of Independent States (CIS) marktafdeling, snap ik de noodzaak van het onderhouden van een lange termijn relatie met mijn klanten.

Camilo Cordonnier
Sales Support Engineer
Rakan Nimer
Account Manager
Johan van der Reest
Technical Sales Support Engineer

Ik ken de wereld van onze klanten uit de praktijk en weet hoe belangrijk het is om downtime van de machine te voorkomen. Goede service en preventief onderhoud is daarom essentieel!

Caroline Penning
Sales Marketing Assistent

Tevreden en blije klanten zijn mijn drijfveer. Iedere dag zet ik mijn enthousiasme en gedrevenheid in om dit te bereiken.

Scott Frankenfield
Market Manager North America

Door middel van uitstekende service bouw ik aan duurzame relaties. Dat stelt mij in staat om de totale markt nog beter te bewerken.

Jason Gaskill
Business Development Manager

Building positive and longstanding relationships has always been my main goal in business. In this role, I am privileged to bring our ideas to creation with our customers, consulting solutions to help make them more productive and profitable. The fundamentals of a successful project start with team collaboration, listening and building on a foundation of trust.

Peng Chao
Account Manager
Yanbo Wu
Account Manager

Als Account Manager in China bewerk ik een enorme markt. Mogelijkheden en kansen worden werkelijkheid met onze intelligente techniek.

Deanne Komans
Coordinator After Sales
Daniel Noorland
Product Manager

Als service engineer streef ik naar maximale uptime en betrouwbaarheid van onze machines. Snel en adequaat handelen in geval van storing!

Henk Naaktgeboren
After Sales Engineer
Marlies van den Berg
Coördinator Installation & SAT

De urgentie van service-verzoeken maakt van het plannen een dagelijkse uitdaging. Met efficiënte coördinatie voorkomen we verloren tijd en streven we naar de beste klanttevredenheid.

Hanneke Gerards
Coördinator After Sales
Jan Molenaar
Technician
Ronald Halma
Commisioning Engineer installation & SAT
Myke Beunk
Commisioning Engineer installation & SAT
Pieter Moens
Commisioning Engineer installation & SAT
Tjarko de Jong
Manager Finance & Control
Susan van der Does
Finance Officer

Als Finance Officer ben ik verantwoordelijk voor de financiële stromen binnen het bedrijf. Daarbij staat de klant altijd centraal.

Joselien Hogenhout
Finance Officer
Koos Lambregtse
Strategic & Tactical Purchaser

Om uw machine vlot te leveren met de kwaliteit die u van ons mag verwachten, zoek ik als Purchaser constant naar een gunstige prijs tegen een goede kwaliteit en levertijd.

Pieter Sinke
Tactical & Operational Purchaser
Saskia Bakker
HR Manager
Bert Dekker
Logistic & Manufacturing Engineer

Op de werkvloer komen onder mijn leiding alle disciplines bij elkaar, met als eindresultaat een goed werkende installatie bij de klant.

Siemen Fuite
Manager Operations
Alex Bouma
Sales Support Engineer
Benny Steen Redeker
Project Engineer

Tussen de verkoop en productie ben ik een onmisbare schakel. Ik bereid het project voor met als doel een passend eindproduct te leveren aan een tevreden klant.

Henk Jan Roeten
Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer zie ik geen problemen maar uitdagingen. Vanuit het oogpunt van de klant probeer ik hiervoor de beste oplossing te vinden.

Geerten Schilder
Mechanical Engineer
Pieter van Ommen
Sales Support Engineer

Ik ben het verlengstuk van verkoop. Met oog voor detail en een flinke dosis oplossingsgerichtheid zoek ik altijd naar de beste oplossing voor onze klant.

Pieter van der Ploeg
Mechanical Engineer
Gerbren den Uijl
Commisioning Engineer FAT
Leon Moerdijk
Commisioning Engineer FAT
Henk Jan van Pijkeren
Electrical Engineer
Peter Steeneveld
Electrical Engineer
Jelle Hakvoort
Elektrical Engineer
Fokke-Pieter Loosman
Software Engineer

Software is het hart van de machine, samen met mijn collega’s ontwerp ik klantspecifieke software om de machine functioneel aan te sturen én gebruiksvriendelijk te bedienen.

Andert Bos
Software Engineer

Wij implementeren de klant specificaties in de software, en testen dat voor elke machine apart. Het doel voor de toekomst is om steeds verder te vereenvoudigen en om mogelijkheden van de gebruikers interface te vergroten zodat het nog eenvoudiger wordt om de machines te configureren/te onderhouden.

Jouke Aalvanger
Software Engineer
Marco van der Heide
Service Engineer