Palletiseren & palletiseermachines

Waarom Palletiseren met een palletiseermachine?

Uw product snel en strak stapelen en tegelijk arbeid minimaliseren? Palletiseer dan met de innovatieve technologie van een VPM-palletiseermachine. Het stukgoed wordt met unieke nauwkeurigheid op de pallet geplaatst en gecombineerd met de overlappende stapelmethode is de stapel uiterst stabiel. Door de strakke en stabiele palletbelading verloopt het productieproces en de logistiek efficiënter én verbetert de continuïteit ervan.

Palletiseermachines met gegarandeerd hoge uptime

Via het touchscreen is de palletiseermachine eenvoudig te bedienen. De slimme software kiest bij alle gewenste maten en aantallen het juiste stapelpatroon en een passende sluitlaag. Kenmerkend voor de palletiseermachines is het lage onderhoudsinterval en de lange levensduur. De robuuste ontwerpen hebben zo min mogelijk beweegbare en slijtgevoelige delen. Om verzekerd te zijn van een maximale uptime is het serviceteam van Verbruggen 24/6 beschikbaar om via de remote control service op afstand of op locatie ondersteuning te bieden.

Palletiseermachines op maat

Met een breed scala aan palletiseer-mogelijkheden wordt voor iedere specifieke toepassing een passende oplossing gecreëerd. Variërend van half- en volautomatische palletiseer-installaties tot uitbreidingen met palletwikkelaars en checkwegers. Worden zakken, dozen en kratten met één machine gepalletiseerd, kies dan voor de combi-manipulator. Is extra capaciteit (tot wel 70 zakken per minuut) vereist, dan kan de machine voorzien worden van de optie ‘High Speed’.

Hieronder treft u ons productaanbod, opgedeeld in de 4 onderstaande groepen palletiseermachines.

VPM-4 -5 (ECO)

Verwerkt zakken
Tot 10 per minuut

VPM-BL

Verwerkt dozen/kratten
15 – 20 per minuut

VPM-7 t/m -14

Verwerkt zakken
12 – 40 per minuut

VPM-VHV

Verwerkt dozen/kratten
80 – 120 per minuut