News

Open dag Waterman Onions


Zaterdag 16 juni 2018 heeft Waterman Onions een zeer succesvolle open dag gehouden vanwege haar 20 jarig jubileum en de bouw van een nieuwe hal. Waterman heeft die dag 3000(!) bezoekers mogen verwelkomen die een kijkje achter de schermen konden nemen. Als trotse leverancier van Waterman mochten wij deelnemen aan de bedrijvenmarkt die in de nieuwe hal werd gehouden. Tevens gaven wij een demonstratie bij een van de 5 palletiseermachines die wij in de loop der jaren mochten leveren.

Ter ere van dit jubileum heeft Waterman een speciaal magazine uitgebracht waarin het volgende artikel over Verbruggen is opgenomen. (Link naar het origineel is hier te vinden.)

“Strak, recht én stabiel stapelen

Bij Verbruggen zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van stapelrobots voor élk stapelbaar product!

CEO Erik Bruggink: “Wij horen wereldwijd tot de marktleiders in het stapelen van zakken, kratten en dozen. Met name zakken stapelen vereist een intelligent systeem dat zorgt voor een strak, recht én stabiel resultaat. Met beproefde standaardelementen creëren we de meest efficiënte maatwerkoplossing. De samenwerking met Waterman startte toen zij een bedrijf overnam waar een robot van ons stond. Inmiddels hebben we nog vier palletizers mogen leveren. Via remote service kunnen we storingen voorkomen en maximale uptime verzorgen. We zijn er trots op dat wij met onze palletiseermachines bijdragen aan het efficiënte logistieke proces bij Waterman. Daarnaast delen we gebruikerservaringen. Hierdoor kunnen we blijven innoveren en een steeds ingenieuzere stapelrobot leveren. De palletizers bij Waterman zijn allemaal van een ander bouwjaar. Hierdoor is de ontwikkeling van de machines goed zichtbaar. Regelmatig mogen wij met klanten een kijkje nemen bij Waterman om de stapelrobots in werking te laten zien.

Dit zijn zeer waardevolle bezoeken. We zijn Waterman dankbaar voor hun medewerking en het vertrouwen dat wij keer op keer krijgen.”