Support: 24/6
+31 527 62 02 32

Vacature

Mis ook deze niet!

Mechanical Engineer Junior m/v


Functieomschrijving

Samen met je collega’s van het research en development team teken jij de onderdelen voor onze machines. Je maakt uitgewerkte tekeningen van de productielijnen, machines of delen van machines in Solid Works. Je selecteert de juiste inkoopdelen en maakt de productietekeningen. Je geeft je tekenwerk correct door aan de afdeling verkoop, inkoop, assemblage en service. Andere interessante aspecten van je werk zijn het ontwerpen van klantspecifieke onderdelen bij onze standaardmachines en het technisch inhoudelijk begeleiden van projecten.

Functieprofiel

Je bent een perfectionist en gaat voor het allerbeste resultaat bij de afwerking van jouw tekeningen. Je bent praktisch ingesteld en doorziet wat je tekent. Je werkt zelfstandig en accuraat en hebt ervaring met 3D tekenen. Je hebt een werktuigbouwkundige opleiding gedaan en een MBO denk- en werkniveau.

Wat bieden wij?

Een salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheid
Een prettig en afwisselend werkklimaat
Voldoende doorgroeimogelijkheden
Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers tot het volgen van cursussen

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL), maar in overleg is elders in de wereld mogelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Leave a Reply