Support: 24/6
+31 527 62 02 32

Vacature

Finance Manager m/v


Functieomschrijving

Als Finance Manager draag je zorg voor het beheer van de verschillende Nederlandse en buitenlandse bedrijven en de consolidatie op groepsniveau. Je verantwoordelijkheden omvatten (maar zijn niet beperkt tot) het facturatie proces, het beheer van kosten en de intercompany saldi. Je assisteert bij diverse maandafsluitende taken en projecten en rapporteert maandelijks aan de directie. Je bent betrokken bij het opmaken van budgetten en forecast en verantwoordelijk voor het uitvoeren van ad hoc controles. Verder verzorg je de BTW- en CIT-aangiftes evenals de CBS-aangiften. Het doen van belastingaangiften en opstellen van jaarrekeningen behoort ook tot je werkzaamheden. Je maakt diverse aansluitingen en intercompany afstemmingen.

Functieprofiel

Je beschikt over een diploma op HBO niveau. Kennis van systemen, boekingsschema’s en boekhoudprogramma’s is belangrijk.  Wij werken met het ERP systeem MS Dynamics Navision. Je hebt kennis van financiële en boekhoudkundige principes (Nederlandse GAAP, IFRS). Je hebt praktisch inzicht en tenminste twee jaar ervaring opgedaan op een accountantskantoor.

Je bent resultaat- en detailgericht en gaat zeer secuur te werk. Jij ziet meer dan alleen cijfers en bent analytisch ingesteld. Je werkt graag in een teamverband en ondersteunt je collega’s waar nodig. Je hebt begeleidende capaciteiten en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij hebt een sterke arbeidsethos, bent integer en betrouwbaar.

Wat bieden wij?

Een salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheid
Een prettig en afwisselend werkklimaat.
Voldoende doorgroeimogelijkheden.
Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers tot het volgen van cursussen.

Deze functie geldt voor ons hoofdkantoor in Emmeloord (NL), maar in overleg is elders in de wereld mogelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Reply